ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER I FORSAMLINGSHUSET

Lune dage/aftener i Buerup Forsamlingshus

Kom og få en hyggelig dag/aften sammen med naboer, genboer (og nogen lidt længere fra) og en oplevelse, du ikke havde regnet med på forhånd.

Del siden

Det bliver en dag hvor byen summer af aktiviteter for både børn og voksne

SÆT STORT X I KALENDEREN NU. 

BUERUPDAGEN er blevet til i et samarbejde mellem Buerup Forsamlingshus, BRIF (Buerup-Reerslev Idrætsforening), BBR (Børn i Buerup-Reerslev), Buerup Kirke, Kunst & Håndværk.


Har du nogen gode ting, du ikke længere bruger, så gem dem til DEN GODE KARMABOD langs forsamlingshuset. Her vil man frit kunne tage, hvad man har brug for, og som tak måske donere en skilling til bevarelse af vores forsamlingshus.


Dagen trompeteres i gang fra kirketårnet, Veteranbiler for børn fra 6-106 år og legetraktor på kirkepladsen, Gudstjeneste i kirken, brunch i menighedshuset, børnefodboldstævne på sportspladsen, musik og café i forsamlingshuset, fadøl fra Ølhunden, børneyoga med Anna, familieyoga, bålhygge for børn og voksne, børnekræmmermarked, ansigtsmaling, fernisering af udstilling i forsamlingshuset: Headpieces by Nynne Danielsson og ’lampefeber’ af Dorte de laCour, børnegymnastik, hestevognskørsel, og kaffe, kage og Runes flæskestegssandwich’ i forsamlingshuset. Se programmet.Program for dagen

SANKT HANS AFTEN I BUERUP

23. JUNI 2023

Vi mødes kl. 18.30 i forsamlingshuset hvor vi griller medbragt kød/grøntsager og spiser salat/andet fra fællesbordet, hvor alle har sat tilbehør svarende til eget forbrug. 


Drikkevarer kan købes i forsamlingshuset. 


Kl. 20.30 går vi ned på Knolds mark, hvor vi tænder faklerne og antænder bålet.
Ved bålet er der sang, kaffe, kage og hyggeligt selskab.

 

Tilmelding på mobilepay: 20621 - mærket sankt hans

Pris for medlemmer af Buerupegnens beboerforening: 20 kr.

Ikke medlemmer 30 kr.

FOREDRAG MED "STORE BJARNE"

DEN 15. SEPTEMBER 2023

Bjarne "Benlås"Christensen har gennem tre årtier fået ry som politiets hårdeste hund. Nu kommer han til Buerup Forsamlingshus og fortæller om livet som gadegeneral.


Han har skrevet bogen "Mennesket bag gadegeneralen" 

Heri fortæller den tidligere politikommissær ­Bjarne Christensen – bedre kendt som Store Bjarne og Bjarne Benlås – om sit ekstraordinære politiliv i København gennem tre årtier og om sin rolle i spektakulære og ­voldsomme begivenheder som rydningen af Ungdomshuset, kampen mod Pusher Street, ulykken på Roskilde Festival – og ikke mindst indsatsen mod narko på gadeplan.


Foredrag incl. spisning  250 kr - køb billet her - kl. 18.00

Foredrag excl. spisning 125 kr - køb billet her - kl. 19.30


Der kan købes øl, vin, vand, kaffe og the i baren.


SÆT STORT X I KALENDEREN NU. MERE INFO KOMMER SENERE

EFTERÅRSFEST DEN

7. OKTOBER 2023